200 TAPAS DE ESPA?A NUEVA ED / Najlacnejšie knihy
200 TAPAS DE ESPA?A NUEVA ED

Kód: 16767663

200 TAPAS DE ESPA?A NUEVA ED

Autor Alberto Acosta

200 Tapas de España reúne las mejores tapas frías y calientes de lacocina española de toda la vida. Variado, ágil y sencillo, el libronos muestra cómo elaborar desde la tradicional tortilla de patatas,croquetas o un buen gazpacho ... celý popis

19.52

Dostupnosť:

50 % šancaMáme informáciu, že by titul mohol byť dostupný. Na základe vašej objednávky sa ho pokúsime do 6 týždňov zabezpečiť.
Prehľadáme celý svet

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe 200 TAPAS DE ESPA?A NUEVA ED

Nákupom získate 49 bodov

Anotácia knihy

200 Tapas de España reúne las mejores tapas frías y calientes de lacocina española de toda la vida. Variado, ágil y sencillo, el libronos muestra cómo elaborar desde la tradicional tortilla de patatas,croquetas o un buen gazpacho a platos regionales tan famosos como lapaella valenciana, el pulpo a la gallega, la fritura de pescadoandaluza o unas exquisitas migas extremeñas, para que puedas recreartus favoritas en casa.La selección incluye pintxos, montaditos, tostas, brochetas,banderillas, vasitos, cucharas de degustación y cazuelitas que abarcan todo tipo de alimentos: carnes, pescados, mariscos, verduras, huevos, pasta... sin pasar horas en la cocina y estructuradas por niveles dedificultad y tiempos de preparación.También se añaden otros apéndices monográficos especiales dedicados al origen de la tapa en España y a las bases y acompañamientos de lastapas como las salsas y guarniciones, hierbas y especies o masas paramontarlas. Un libro indispensable en tu cocina si eres aficionado yamante de la gastronomía española en pequeños bocados.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po španielsky Deportes, ocio y tiempo libre Gastronomia

19.52

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: