Very Serious Cookbook: Contra Wildair / Najlacnejšie knihy
Very Serious Cookbook: Contra Wildair

Kód: 19546311

Very Serious Cookbook: Contra Wildair

Autor Jeremiah Stone, Fabian von Hauske

The first cookbook by the wunderkind New York chef duo Jeremiah Stone and Fabian von Hauske of Contra and Wildair This is the story of two places beloved by chefs and foodies worldwide - Lower East Side tasting-menu restaurant Con ... celý popis

47.93

Bežne: 47.97 €

Ušetríte 0.05 €


Očakávaný dotlač
Termín neznámy

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe Very Serious Cookbook: Contra Wildair

Nákupom získate 121 bodov

Anotácia knihy

The first cookbook by the wunderkind New York chef duo Jeremiah Stone and Fabian von Hauske of Contra and Wildair This is the story of two places beloved by chefs and foodies worldwide - Lower East Side tasting-menu restaurant Contra, and its more casual sister, Wildair. The book exudes the spirit of collaboration and exploration that inspires the chefs' passionately seasonal cooking style, boundary-pushing creativity, and love of natural wine. Narratives explore how and why they developed their signature dishes - many of which are ideal for creative home cooks - and are full of their distinctive wit and personality. A Very Serious Cookbook: Contra Wildair includes a foreword by US comedian and wine lover Eric Wareheim; 85 recipes organized into chapters: Always (mainstay, non-seasonal); Sometimes (hyper-seasonal, guest chef collaborations, international travel inspiration); Never (dishes on the menu once, not existent yet, all important); and Pantry. Photos of plated food, the restaurant, its locality, and travel bring the restaurant and its dishes to life. Contra and Wildair have received several Best New Restaurant nods and major acclaim from the New York Times, Saveur, Bon Appetit, and Eater, among many others.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc General cookery & recipes

47.93

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: