Cesty duší / Najlacnejšie knihy
Cesty duší

Kód: 20564595

Cesty duší

Autor Michael Newton

Dielo amerického psychológa a terapeuta Michaela Newtona prináša neuveriteľne podrobné, systematicky utriedené a inteligentne komentované informácie o duchovnom svete; o zákonitostiach, ktoré riadia a formujú naše životy; o tom, č ... celý popis

7.25

Bežne: 8.50 €

Ušetríte 1.24 €


Skladom u dodávateľa
Odosielame do 2 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Cesty duší

Nákupom získate 18 bodov

Anotácia knihy

Dielo amerického psychológa a terapeuta Michaela Newtona prináša neuveriteľne podrobné, systematicky utriedené a inteligentne komentované informácie o duchovnom svete; o zákonitostiach, ktoré riadia a formujú naše životy; o tom, čo sa deje po smrti a pred narodením, resp. počatím nového človeka. Takýto ucelený a podrobný model života, smrti a karmického kolobehu nemá v literatúre obdobu.

M. Newtonovi sa počas dlhoročnej praxe podarilo metódou regresívnej hypnózy dostať svojich klientov do stavov bezprostredne po smrti, do mnohých minulých životov, ako aj do dlhých, naším časom nemerateľných období existencie duše mimo života v hmotnom tele. Na základe dlhoročného štúdia tisícok prípadov vznikol komplexný popis procesov, ktoré stoja v pozadí našej existencie. Cesty duší vám prezradia, ako vyzerá „návrat domov“ po smrti a ako sa duše zorientujú a zaradia do duchovného sveta, ako sú na tom tzv. stratené duše, ako sa duše delia podľa farieb a stupňa vyspelosti, ako je to s našimi duchovnými sprievodcami a mnoho ďalších fascinujúcich faktov.

Text je koncipovaný tak, že komentár, vysvetľovanie či uvažovanie autora je popretkávané výpoveďami jednotlivých „prípadov“. Materiál je delený do kapitol podľa rôznych tém. V knihách M. Newtona môžete objaviť odpovede a z nich vyplývajúce povzbudenie, ktoré ste možno dlho hľadali alebo možno aj intuitívne tušili.

Parametre knihy

7.25

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: