Digitális kokain / Najlacnejšie knihy
Digitális kokain

Kód: 33147035

Digitális kokain

Autor Huddleston, Brad

Egy igazi hiánypótló mű gyermekeikkel törődő szülőknek, hivatásukat felelősséggel végző tanároknak, oktatásban döntéshozóknak, pszichológusoknak és természetesen értelmes érvek fogadására kész fiataloknak.. Már csak néhány hét és ... celý popis

8.01

Bežne: 10.82 €

Ušetríte 2.81 €


Skladom v malom množstve
Odosielame do 24 hodín

Potrebujete viac kusov?Ak máte záujem o viac kusov, preverte, prosím, najprv dostupnosť titulu na našej zákazníckej podpore.


Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Digitális kokain

Anotácia knihy

Egy igazi hiánypótló mű gyermekeikkel törődő szülőknek, hivatásukat felelősséggel végző tanároknak, oktatásban döntéshozóknak, pszichológusoknak és természetesen értelmes érvek fogadására kész fiataloknak.. Már csak néhány hét és olvasható lesz magyarul is ez a nagy hatású könyv... Mi a különbség egy fél csík kokain és egyórányi videójátékozás között? Az agyunk szempontjából semmi. Mit tehetünk azért, hogy hatékonyabban tudjunk több feladatot végezni egyszerre? Az agyunk szempontjából semmit. Hogyan járulnak hozzá a tanteremben használt digitális eszközök az összpontosításhoz? Az agyunk szempontjából sehogyan. A digitális világgal kapcsolatos tanácstalanságot, habozást és félelmet olyan tényekkel söpri le a színről Brad Huddleston Digitális kokain című könyvében, amelyek már az első oldaltól kezdve nagyobb biztonságot jelenthetnek saját magunk és családunk számára. Legyen szó játékról, pornográfiáról, internetes zaklatásról, vagy az osztályzatok romlásáról, bepillantást nyerhetünk abba, milyen csodálatosnak alkotta Isten az agyunkat, és megérthetjük, hogyan viszonyul agyunk a robbanásszerűen fejlődő digitális kommunikáció világához, és hogyan tudhatjuk biztonságban a családunkat. Az okostelefon, tablet vagy számítógép hasznos segédeszköz lehet... vagy mégsem! Mi döntjük el. Brad műve pedig erőt ad ehhez a döntéshez. Brad Huddleston nemzetközileg elismert előadó, tanácsadó, oktató és szerző a technológia és a kultúra lényeges témakörében. Egyetemekkel, iskolákkal, gyülekezetekkel és a bűnüldöző szervekkel összefogva tízezreknek tartott már előadást világszerte mind a jól alkalmazott technológiai eszközök előnyeiről, mind a technológiafüggőség irányába mutató, egyre erősödő áramlat veszélyeiről. Gyakori vendég a rádióban és a televízióban is, és ő írta a The Dark Side of Technology: Restoring Balance in the Digital Age (A technológia sötét oldala: hogyan állítsuk helyre az egyensúlyt a digitális korban?) c. könyvet.

Parametre knihy

8.01

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: