Kváskovanie 3 (Čarujeme s kváskom)

Kód: 24798637

Kváskovanie 3 (Čarujeme s kváskom)

Autor Naty Žúreková Štefková, Daniela Rau

Vysoká škola kváskovania vhodná aj pre začiatočníkov. Tak by sa dala opísať unikátna kniha od autoriek bestsellerov Kváskovanie 1 a Kváskovanie 2. Tretia kniha Kváskovanie 3 vás naučí vyčarovať až 69 overených receptov z kvásku, k ... celý popis

21.79

Bežne: 28.67 €

Ušetríte 6.88 €


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 2 - 6 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Kváskovanie 3 (Čarujeme s kváskom)

Nákupom získate 59 bodov

Anotácia knihy

Vysoká škola kváskovania vhodná aj pre začiatočníkov. Tak by sa dala opísať unikátna kniha od autoriek bestsellerov Kváskovanie 1 a Kváskovanie 2. Tretia kniha Kváskovanie 3 vás naučí vyčarovať až 69 overených receptov z kvásku, ktoré okúzlia vás i vašich blízkych. Vďaka autorkám, ktoré sú profesionálkami a zanietenými domácimi pekárkami, prekonáte možný strach zo začatia s kváskovaním a nadobudnete dôveru, že kváskovať zvládne naozaj každý. Pekne krok za krokom, jasne a detailne, vás autorky prevedú teóriou i všetkými receptami. Vďaka tomu, že pri každom recepte napísali podrobný slovný postup a aj fotky ukazujúce všetky kľúčové body receptu, naučíte sa kváskovať ako profesionál, hoci môžete byť začiatočník. Na svoje si prídu však aj pokročilí a skúsení pekári, ktorým autorky odhalia rôzne finty a užitočné tipy a triky. Kniha ponúka aj rozhovor s odborníkom o múkach, či ako správne vybrať kuchynský robot a veľa ďalších prínosných informácií pre milovníkov varenia a pečenia. V knihe získate až 69 perfektných receptov, ktoré sú upečené alebo uvarené vďaka tradičnému kvásku. No nielen to. Vďaka knihe sa naučíte piecť aj pomocou lievito madre, mother dough (materského cesta), či s fermentovanou vodou. Nakoľko knihy Kváskovanie nie sú len obyčajnými kuchárskymi knihami s receptami, ale ako hovoria čitatelia bibliami či encyklopédiami kváskovania, aj v tejto knihe Kváskovanie 3 nájdete oveľa viac než len kváskové recepty. Získate aj odborné vysvetlenia jednotlivých vyššie spomínaných druhov kvasenia, podrobné návody na ich založenie, starostlivosť o ne a aj to, ako správne s nimi pracovať a tipy, na čo si dávať pri pečení pozor. Autorky mysleli aj na ľudí so zdravotnými obmedzeniami a na začiatku každého receptu umiestnili ikony lactose free, gluten free alebo egg free. Pri každom recepte uviedli aj doporučenú veľkosť ošatky, plechu či nádoby na pečenie, doporučený čas kvasenia i pečenia/varenia. Takto budete mať všetky praktické informácie pekne pohromade. Komplexná praktická kuchárska kniha zameraná na kvások a kváskové pečenie. V tejto unikátnej kuchárskej knihe nájdete: *69 overených receptov *Recepty z rôznych druhov múk: pšeničných, špaldových, ražných, i celozrnných. *Recepty rôznych druhov chleba a pečiva, sladké i slané recepty. *Recepty s rôznymi druhmi kvásku. *Recepty vhodné aj pre deti a ľudí s potravinovými intoleranciami. *Zvládnuteľné aj pre začiatočníkov a inšpiratívne pre pokročilých. *Rozhovory, tipy a rady od odborníkov. *Teória o kváskoch, starostlivosť o ne a správna príprava cesta z nich. *Krásne a autentické fotografie receptov. *Jasný a zrozumiteľne popísaný postup aj s fotopostupom pri každom recepte. Získate aj odporúčania profesionálok: *Tipy, ako najprínosnejšie piecť s knihou Kváskovanie. *Návody na založenie rôznych druhov kváskov. *Ako sa správne starať o kvások. *Ako pretransformovať kvásky navzájom medzi sebou. *Chyby kvásku a jeho ozdravenie. *Kváskovanie a intolerancie. *Ako piecť ekonomicky. *Čo s kváskom počas dovolenky. *Ďalšie cenné tipy, triky, návody a vychytávky pri kváskovom pečení. Technické informácie o knihe: 1. Kniha má extra pevnú obálku. 2. Pevnosť a odolnosť obálky je umocnená jej polaminovaním. 3. Atraktívnu potlač podčiarkuje aj parciálne lakovanie obálky. 4. Všetko spolu dodáva knihe jedinečný vzhľad. 5. Kvalitný a odolnejší kriedový papier s vysokou mierou farebnosti. 6. Dostatočne hrubé a pevné stránky, v ktorých sa dobre listuje a nekrčia sa. 7. Kvalitná šitá väzba. 8. Plnofarebné fotografie ku každému receptu. 9. Podrobný a zrozumiteľný postup doplnený o fotopostup. 10. Dve praktické farebné záložky.

Parametre knihy
Na knihu zľava pre
ISIC/ITIC držiteľov

21.79



Osobný odber Bratislava, Banská Bystrica, Košice, Žilina a 934 dalších

Copyright ©2008-20 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieMapa stránok


Môj účet: Prihlásiť sa
Sme tu pre vás ako obvykle. Zákaznícka podpora a doručenie zásielok bez obmedzenia.

Nákupný košík ( prázdny )

Nakúpte za 29,99 € a
máte doručenie zadarmo.

Nachádzate sa: