Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 / Najlacnejšie knihy
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1

Kód: 04427469

Mastering the Art of French Cooking, Vol.1

Autor Julia Child, Simone Beck, Louisette Bertholle

'This isn't just any cookery book. It is Mastering the Art of French Cooking, first published in 1961, and it's a book that is a statement, not of culinary intent, but of aspiration, a commitment to a certain sort of good life, a ... celý popis

13.83

Bežne: 18.67 €

Ušetríte 4.84 €


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 3 - 5 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Mastering the Art of French Cooking, Vol.1

Nákupom získate 34 bodov

Anotácia knihy

'This isn't just any cookery book. It is Mastering the Art of French Cooking, first published in 1961, and it's a book that is a statement, not of culinary intent, but of aspiration, a commitment to a certain sort of good life, a certain sort of world-view; a votive object implying taste and appetite and a little je ne sais quoi.

Julia Child was like Amelia Earhart, or Eleanor Roosevelt: she was a hero who'd gone out there and made a difference. Her books are a triumph, and also a trophy' A. A. Gill, The Times

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc National & regional cuisine

13.83

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 1807 dalších

Copyright ©2008-22 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Sme tu pre vás ako obvykle. Zákaznícka podpora a doručenie zásielok bez obmedzenia.

Nákupný košík ( prázdny )

Nakúpte za 59,99 € a
máte doručenie zadarmo.

Nachádzate sa: