McGee on Food and Cooking: An Encyclopedia of Kitchen Science, History and Culture / Najlacnejšie knihy
McGee on Food and Cooking: An Encyclopedia of Kitchen Science, History and Culture

Kód: 04061044

McGee on Food and Cooking: An Encyclopedia of Kitchen Science, History and Culture

Autor Harold McGee

A masterpiece of gastronomic writing - presenting the science, history and culture of food and cooking. It is the standard reference among professional cooks, as it answers all those long-puzzled over questions such as why do onio ... celý popis

48.02

Bežne: 62.53 €

Ušetríte 14.51 €


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 3 - 5 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe McGee on Food and Cooking: An Encyclopedia of Kitchen Science, History and Culture

Nákupom získate 121 bodov

Anotácia knihy

A masterpiece of gastronomic writing - presenting the science, history and culture of food and cooking. It is the standard reference among professional cooks, as it answers all those long-puzzled over questions such as why do onions make you cry and why does fish go off quicker than meat. When it was originally published in 1986 it won the Andre Simon Food Book of the Year.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc

48.02

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: