Mexická gotika / Najlacnejšie knihy
Mexická gotika

Kód: 37378809

Mexická gotika

Autor Silvia Moreno-Garcia

Tajuplné sídlo na vzdialenom mexickom vidieku. Charizmatický, no chladný aristokrat. Rodina, v ktorej vládnu tajomstvá, násilie a šialenstvo. Očarujúce 50. roky 20. storočia v horúcom Mexiku. Vzrušujúca atmosféra nabitá večier ... celý popis

12.15


Skladom v malom množstve
Odosielame do 24 hodín

Potrebujete viac kusov?Ak máte záujem o viac kusov, preverte, prosím, najprv dostupnosť titulu na našej zákazníckej podpore.


Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Mexická gotika

Anotácia knihy

Tajuplné sídlo na vzdialenom mexickom vidieku. Charizmatický, no chladný aristokrat. Rodina, v ktorej vládnu tajomstvá, násilie a šialenstvo. Očarujúce 50. roky 20. storočia v horúcom Mexiku. Vzrušujúca atmosféra nabitá večierkami. Mladučká Noemí, dcéra z bohatej rodiny, si naplno vychutnáva život plný zábavy a nevinného flirtovania. Jedného dňa však neočakávane dostane záhadný list s prosbou o pomoc od svojej milovanej sesternice Cataliny. A tak sa vydáva na cestu do osamoteného sídla na vzdialenom mexickom vidieku, ktorý pripomína atmosférou skôr hmlisté Anglicko než horúce Mexiko. Catalinina nová rodina Noemí od začiatku prijíma veľmi rozpačito. Sesternicin manžel je príťažlivý, no súčasne chladný. Jeho otec je typický patriarcha, fanúšik eugeniky, a Catalinu zasa prenasleduje zvláštne šialenstvo. Noemí sa snaží svojej sesternici pomôcť, no sama sa pritom nebadane prepadá čoraz hlbšie do tajomstiev a histórie plnej násilia a šialenstva. Zhypnotizovanej a paralyzovanej desivým, no zvodným svetom tajuplného sídla Noemí zostáva jediné – požiadať o pomoc najmladšieho syna tejto skazenej rodiny. On jediný jej môže pomôcť vyviaznuť zo záhadného domu, ktorý nie je ani zďaleka také ľahké opustiť, ako si pôvodne myslela.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po česky Beletrie pro dospělé Romány, povídky, novely Horory

12.15

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: