Milenka - Rodení hriešnici 4 / Najlacnejšie knihy
Milenka - Rodení hriešnici 4

Kód: 39160989

Milenka - Rodení hriešnici 4

Autor Tiffany Reiszová

Existuje trest, no poznáme aj odplatu. Nora Sutherlinová je spútaná a väznia ju dvaja muži. Za iných okolností by sa jej niečo také nesmierne páčilo, lenže teraz sa jej väznitelia nechcú hrať. A nemajú zľutovanie. Ako sa odhaľuj ... celý popis

12.41

Bežne: 16.15 €

Ušetríte 3.74 €


Skladom u dodávateľa
Odosielame do 3 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Milenka - Rodení hriešnici 4

Nákupom získate 31 bodov

Anotácia knihy

Existuje trest, no poznáme aj odplatu. Nora Sutherlinová je spútaná a väznia ju dvaja muži. Za iných okolností by sa jej niečo také nesmierne páčilo, lenže teraz sa jej väznitelia nechcú hrať. A nemajú zľutovanie.

Ako sa odhaľuje realita jej hroziaceho nebezpečenstva, z Nory sa stáva Šeherezáda, ktorá si každú hodinu svojho života musí vykúpiť rozprávaním zmyselných príbehov, v ktorých hlavné úlohy hrajú Soren, Kingsley a Wesley, a kde ju každý z nich svojím vlastným spôsobom zvádza, skúša a trýzni.

Nora si uvedomuje, že toto je jej život: ani zďaleka nič také jednoduché a bežné ako obyčajný milostný trojuholník. Je to uzol na hodvábnom povraze, chaotická zmes túžob tela, srdca a mysle. A každú chvíľu sa môže rozmotať. Lenže v Norinom svete nie je nikto celkom bezmocný – plejáda jej priateľov, ochrancov a milencov je pripravená urobiť všetko pre jej záchranu, aj keď sa zdá, že jedinou istotou je obeta a žiaľ...

O autorke

Tiffany Reiszová, jedna z najpopulárnejších amerických spisovateliek, sa svojou sériou Rodení hriešnici okamžite zaradila medzi autorov najpredávanejších kníh. Jej dielo získalo množstvo ocenení, medzi ktorými nechýba ani cena RITA® udeľovaná v USA za najlepší erotický román roka. Autorka sa narodila v mestečku Owensboro v štáte Kentucky. Vyštudovala angličtinu na Centre College. S písaním začala počas štúdia na teologickom seminári Asbury vo Wimore. Školu však nedokončila, aby sa mohla naplno venovať písaniu. Z jej prvého románu Siréna sa predalo viac ako pol milióna výtlačkov po celom svete. Tiffany žije v Lexingtone v štáte Kentucky s manželom spisovateľom Andrewom Shafferom a ich dvoma mačkami. Mačky zatiaľ nepíšu.

Edícia Cez klúčovú dierku Knižná edícia Cez kľúčovú dierku vyberá pre vás najvzrušujúcejšie príbehy kvalitnej erotickej literatúry.

Parametre knihy

12.41

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: