Mystické mesto Božie II Vtelenie / Najlacnejšie knihy
Mystické mesto Božie II  Vtelenie

Kód: 37378821

Mystické mesto Božie II Vtelenie

Autor Mária od Ježiša z Agredy

Mystické mesto Božie je kniha, ktorú v 17. storočí napísala františkánska mníška, ctihodná Mária od Ježiša z Agredy. Druhý diel rozpráva o udalostiach od vtelenia nášho Pána až po návrat Svätej rodiny z Egypta do Nazareta. Hlavnou ... celý popis

12.81

Bežne: 15.12 €

Ušetríte 2.31 €


Skladom u dodávateľa
Odosielame do 4 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Mystické mesto Božie II Vtelenie

Nákupom získate 32 bodov

Anotácia knihy

Mystické mesto Božie je kniha, ktorú v 17. storočí napísala františkánska mníška, ctihodná Mária od Ježiša z Agredy. Druhý diel rozpráva o udalostiach od vtelenia nášho Pána až po návrat Svätej rodiny z Egypta do Nazareta. Hlavnou témou sú vianočné udalosti, španielska mystička nám ich odovzdáva zrozumiteľnou a úžasnou formou.

Vďaka pútavým zápiskom životopisu našej Kráľovnej sa ocitneme v čase zvestovania Panne Márii, ponoríme sa do novény, ktorú sa svätá Panna modlila pred počatím Spasiteľa, navštívime svätú Alžbetu, vypočujeme si úvahy svätého pestúna Jozefa. Budú nám odhalené skutočnosti zrodenia Ježiša Krista, návštevy troch kráľov, besnenie krutého Herodesa, útek svätej Alžbety aj so synom Jánom Krstiteľom na púšť i samotný odchod Ježiša, Márie a Jozefa do Egypta a ich zázraky, ktoré v tejto krajine vykonali.

Mystička nám v tomto zväzku odhaľuje aj nevídaný opis diabolského pokúšania, ktorému bola vystavená Panna Mária a ktorému sme každodenne vystavovaní aj my.

Podľa pôvodného autorizovaného španielskeho vydania do anglického jazyka preložil Fiscar Marison a podľa tohto cirkevne schváleného anglického vydania (The City of God) do českého jazyka preložil Ján Cyril Řeřucha. Z českého prekladu do slovenského jazyka preložila Silvia Koscelanská-Hajdučeková.

Parametre knihy

12.81

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: