Kód: 10949812
Nátierky a šaláty sú obľúbenou súčasťou studenej kuchyne. Nátierky môžeme podávať ako predjedlo, ale aj na raňajky, olovrant alebo ľahkú večeru. Príprava týchto chutných, farebne lákavých a zároveň zdravých pochúťok nezaberie veľa ... celý popis
Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.
Nátierky a šaláty sú obľúbenou súčasťou studenej kuchyne. Nátierky môžeme podávať ako predjedlo, ale aj na raňajky, olovrant alebo ľahkú večeru. Príprava týchto chutných, farebne lákavých a zároveň zdravých pochúťok nezaberie veľa času a výsledok je vždy vynikajúci. Šaláty ako prílohu k hlavným jedlám alebo ako hlavné jedlo pripravujeme najmä z čerstvej zeleniny, ale aj zo zemiakov, cestovín či z ryže. Základné suroviny môžeme kombinovať s mäsom, rybami alebo s údeninami a ochutiť dresingmi alebo bylinkovými zálievkami. Zvláštnu skupinu šalátov tvoria osviežujúce ovocné šaláty.
Zaradenie knihy Knihy po slovensky Populárně naučná pro dospělé Kuchařky a nápoje Tématické kuchařky
Osobný odber Bratislava a 2642 dalších
Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies
Nákupný košík ( prázdny )