Nedám Ti (vedieť) / Najlacnejšie knihy
Nedám Ti (vedieť)

Kód: 39160990

Nedám Ti (vedieť)

Autor Teagan Hunter

Jedna noc s jeho pytónom mi nestačila... „Ahoj, Monty! Chceš vidieť môjho pytóna?“ Takto som skončila na záchodoch v bare s neznámym chlapom. Ja, Monty Andrewsová, slušne vychované dievča a panna. Bola som síce mimo, nemôžem však ... celý popis


Momentálne nedostupné

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe Nedám Ti (vedieť)

Anotácia knihy

Jedna noc s jeho pytónom mi nestačila... „Ahoj, Monty! Chceš vidieť môjho pytóna?“ Takto som skončila na záchodoch v bare s neznámym chlapom. Ja, Monty Andrewsová, slušne vychované dievča a panna. Bola som síce mimo, nemôžem však poprieť, že to medzi nami nesmierne zaiskrilo, dokonca aj cez správy. A tak sa dohodneme, že sa spolu vyspíme a na všetko zabudneme. Veď o to išlo, nie? Dostať to zo seba von.

Nemala som v pláne znova a znova končiť v posteli s potetovaným, svalnatým, nádherne nemravným slobodným oteckom. No stalo sa. Všetko išlo ako po masle – než som zistila, že som učiteľka jeho syna.

O autorke

TEAGAN HUNTER je dizajnérka tituliek na voľnej nohe. V akejkoľvek voľnej chvíli je spisovateľka. Vyrastala v Missouri, no momentálne žije v Severnej Karolíne so svojím manželom, bývalým americkým námorníkom. Celé dni ho prosí, aby si zadovážili mačku. Žije z kávy, pizze a sarkazmu. Keď nepíše, nájdete ju pred televízorom donekonečna sledovať seriály Supernatural a One Tree Hill. Obľubuje chladné počasie, kupuje si viac paperbackov, než stihne do konca života prečítať, a nikdy nepohrdne čokoládovým koláčikom.

Recenzie

Nie je ľahké rozosmiať ma, a preto keď mám v ruke knihu, pri ktorej sa zadúšam od smiechu, viem, že som si vybrala správne. Robbie a Monty sú spolu úžasní. Vtipní, rozkošní, SEXY a sladkí. Príbeh má všetko, čo od romantickej komédie čakáte. -Tara Sivec, najpredávanejšia autorka podľa USA Today Ak hľadáte neskutočne SEXY a vtipný romantický príbeh so srdcom, túto knihu si nemôžete nechať ujsť! -Tia Louise, najpredávanejšia autorka podľa USA Today Svieža, nesmierne vtipná, absolútne pohlcujúca a tak sexy romantická komédia, že sa pri nej budete musieť ovievať. -Mary Dubé, HEA USA Today Moja prvá kniha od Teagan Hunterovej, no určite nie posledná. Príbeh Robbieho a Monty ma rozosmieval a zároveň dojímal. -Rochelle Paige, najpredávanejšia autorka

Parametre knihy

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: