Kód: 00066728
Vajcia, čili, cícer, plody mora, paprika, ryža. Španielska kuchyňa je pestrá a nápaditá. Je veľmi sýta a chute sú výrazné: napríklad na dochutenie karamelového krému sa používajú pomaranče, do polievok sa pridáva cesnak, čerstvé s ... celý popis
Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.
Vajcia, čili, cícer, plody mora, paprika, ryža. Španielska kuchyňa je pestrá a nápaditá. Je veľmi sýta a chute sú výrazné: napríklad na dochutenie karamelového krému sa používajú pomaranče, do polievok sa pridáva cesnak, čerstvé sardinky sa vyprážajú a podávajú s paradajkovou omáčkou. Ak obľubujete pestrú, chutnú a výživnú stravu, potom vyskúšajte niekoľko receptov podľa týchto jednoduchých návodov. Nájdete tu najznámejšie španielske pokrmy: paellu (ryža, kuracie mäso, plody mora a zelenina) či gazpacho (studená paradajková polievka podávaná so zeleninovou prílohou a vajciami uvarenými natvrdo). Objavíte tu aj jedlá, ktoré sa tradične podávajú v španielskych domácnostiach: pokrmy z vajec i rýb, mäso na rôzny spôsob a niekoľko výnimočných španielskych dezertov.
Zaradenie knihy Knihy po slovensky Populárně naučná pro dospělé Kuchařky a nápoje Národní a regionální kuchařky
Osobný odber Bratislava a 2642 dalších
Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies
Nákupný košík ( prázdny )