Suroviny pre 1. ročník učebného odboru cukrár 1 / Najlacnejšie knihy
Suroviny pre 1. ročník učebného odboru cukrár 1

Kód: 12871181

Suroviny pre 1. ročník učebného odboru cukrár 1

Autor Gabriela Dubová

U?ebnica Suroviny 1 cukr?r obsahuje inform?cie o p?vode cukr?rskych surov?n, o ich zlo?en? a v?zname pre ?udsk? organizmus z h?adiska energetickej a biologickej hodnoty. Pos?denie akosti cukr?rskych surov?n, poznanie pr??in ich ka ... celý popis

26.33

Bežne: 28.06 €

Ušetríte 1.73 €


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 4 - 9 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Suroviny pre 1. ročník učebného odboru cukrár 1

Nákupom získate 67 bodov

Anotácia knihy

U?ebnica Suroviny 1 cukr?r obsahuje inform?cie o p?vode cukr?rskych surov?n, o ich zlo?en? a v?zname pre ?udsk? organizmus z h?adiska energetickej a biologickej hodnoty. Pos?denie akosti cukr?rskych surov?n, poznanie pr??in ich kazenia, z?sady spr?vneho skladovania a o?etrovania surov?n s? rozpracovan? v ?tvrtej kapitole. V ?al??ch kapitol?ch sa ?iaci obozn?mia s vlastnos?ami, zlo?en?m, v?robou, skladovan?m, ako aj pou?it?m surov?n v cukr?rskej v?robe. U?ebnica obsahuje okrem z?kladn?ho u?iva zauj?mavosti z oblasti potravin?rstva, v??ivy, vlastnost? surov?n, n?mety na samostatn? pr?cu, ?lohy na opakovanie, slovn?k cudz?ch a menej zn?mych v?razov.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po slovensky Učebnice a odborná literatura Středoškolská výuka Jiné předměty

26.33

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: