The Art & Science of Foodpairing / Najlacnejšie knihy
The Art & Science of Foodpairing

Kód: 18175807

The Art & Science of Foodpairing

Autor Peter Coucquyt, Bernard Lahousse, Johan Langenbick

Foodpairing is a method for identifying which foods go well together, based on groundbreaking scientific research that combines neurogastronomy (how the brain perceives flavour) with the analysis of aroma profiles derived from the ... celý popis

36.95

Bežne: 42.59 €

Ušetríte 5.64 €


Skladom u dodávateľa
Odosielame do 4 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe The Art & Science of Foodpairing

Nákupom získate 93 bodov

Anotácia knihy

Foodpairing is a method for identifying which foods go well together, based on groundbreaking scientific research that combines neurogastronomy (how the brain perceives flavour) with the analysis of aroma profiles derived from the chemical components of food.

This book explains why the food combinations we know and love work so well together and opens up a whole new world of delicious pairings.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Medicine Medicine: general issues Public health & preventive medicine

36.95

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: