Kód: 06619847
Water Relationships in Foods
Proceedings of an American Chemical Society symposium, held in Dallas, Texas, April 10--14, 1989
Mohlo by sa vám tiež páčiť
Darujte túto knihu ešte dnes
- Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
- Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
- Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.
Viac informácií
Viac informácií o knihe Water Relationships in Foods
Nákupom získate 680 bodov
Anotácia knihy
Proceedings of an American Chemical Society symposium, held in Dallas, Texas, April 10--14, 1989
Parametre knihy
Zaradenie knihy
Knihy po anglicky
Technology, engineering, agriculture
Industrial chemistry & manufacturing technologies
Industrial chemistry
- Celý názov: Water Relationships in Foods
- Podnázov: Advances in the 1980s and Trends for the 1990s
- Autor: Harry Levine, Louise Slade
- Jazyk: Angličtina
- Väzba: Brožovaná
- Počet strán: 836
- EAN: 9781489906663
- ISBN: 9781489906663
- ID: 06619847
- Nakladateľ: Springer-Verlag New York Inc.
- Hmotnosť: 1222 g
- Rozmery: 237 × 155 × 46 mm
- Dátum vydania: 25. June 2013
Obľúbené z iného súdka