Ako sa ľudia hrajú / Najlacnejšie knihy
Ako sa ľudia hrajú

Code: 22534881

Ako sa ľudia hrajú

by Eric Berne

Pred štyridsiatimi rokmi kniha Ako sa ľudia hrajú zrevolucionizovala naše chápanie toho, čo sa v skutočnosti odohráva pri najzákladnejších spoločenských interakciách. Po viac ako piatich miliónoch predaných výtlačkov je klasika do ... more

10.21

RRP: 14.50 €

You save 4.29 €


In stock at our supplier
Shipping in 2 days
Add to wishlist

You might also like

Give this book as a present today
  1. Order book and choose Gift Order.
  2. We will send you book gift voucher at once. You can give it out to anyone.
  3. Book will be send to donee, nothing more to care about.

Book gift voucher sampleRead more

More about Ako sa ľudia hrajú

You get 25 loyalty points

Book synopsis

Pred štyridsiatimi rokmi kniha Ako sa ľudia hrajú zrevolucionizovala naše chápanie toho, čo sa v skutočnosti odohráva pri najzákladnejších spoločenských interakciách. Po viac ako piatich miliónoch predaných výtlačkov je klasika doktora Erica Berna rovnako udivujúca - a odhaľujúca - ako v deň, keď prvý raz uzrela svetlo sveta.

Toto výročné vydanie obsahuje nový úvod od doktora Jamesa R. Allena, prezidenta Medzinárodnej asociácie transakčnej analýzy, ako aj geniálnu recenziu Kurta Vonneguta v časopise Life z roku 1965. Hrám sa oddávame stále - či už sexuálnym, manželským, mocenským so šéfmi alebo súťaživým s priateľmi. Doktor Berne prechádza od porovnávania pozícií v spoločnosti pri zábave "Kokteil" (ja poznám lepší spôsob) cez smrteľne nebezpečné hádky párov pri hrách "Keby nebolo teba" a "Hurhaj" až po "Hru s pančuchou" a "Pobite sa", v ktorých sa zas nájdu všetci, čo radi flirtujú, a odhaľuje tak tajné triky a podvedomé manévre, ktoré ovládajú svet našich intímnych vzťahov.

Keď kniha Ako sa ľudia hrajú po prvý raz vyšla, vyvolala doslova explóziu. Teraz je známa po celom svete ako najoriginálnejšia a najvýznamnejšia kniha z oblasti populárnej psychológie našich čias. Aj po toľkých rokoch si zachovala vplyv a stále nám dokáže otvárať oči.

"Pamätám sa, ako som pred rokmi objavil túto knižku v kníhkupectve. Bolo to trochu ako zjavenie: Zrazu sa mi niekto zrozumiteľne prihováral a ukazoval mi veci, ktoré som vždy chcel vedieť. Čupol som si a čítal a čítal. Neskutočná kniha!" Marek Herman, autor bestsellera Nájdite si svojho marťana

Book details

Book category Books in Slovak Populárně naučná pro dospělé Zdraví a životní styl Ostatní zdraví a životní styl

10.21

Trending among others



Collection points Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk All rights reservedPrivacyCookies


Account: Log in
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Shopping cart ( Empty )

For free shipping
shop for 59,99 € and more

You are here: