Equine Distal Limb / Najlacnejšie knihy
Equine Distal Limb

Kód: 06686595

Equine Distal Limb

Autor Jean-Marie Denoix

A reference atlas of the clinical anatomy of the foot, pastern and fetlock, correlated with images obtained by radiography, diagnostic ultrasonography and magnetic resonance imaging. Essential for anybody involved in detailed anat ... celý popis

349.25

Dostupnosť:

50 % šancaMáme informáciu, že by titul mohol byť dostupný. Na základe vašej objednávky sa ho pokúsime do 6 týždňov zabezpečiť.
Prehľadáme celý svet

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe Equine Distal Limb

Nákupom získate 864 bodov

Anotácia knihy

A reference atlas of the clinical anatomy of the foot, pastern and fetlock, correlated with images obtained by radiography, diagnostic ultrasonography and magnetic resonance imaging. Essential for anybody involved in detailed anatomical study, complex lameness evaluation or advanced imaging techniques.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Medicine Veterinary medicine Veterinary medicine: large animals (domestic / farm)

349.25

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: