Introductory Food Chemistry / Najlacnejšie knihy
Introductory Food Chemistry

Kód: 02607838

Introductory Food Chemistry

Autor John W. Brady

Authored by one of the leading scholars in the field, Introductory Food Chemistry deploys the most current understanding of the relationship between molecular structure and function for food proteins, carbohydrates, and lipids. ... celý popis

138.55


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 9 - 13 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Introductory Food Chemistry

Nákupom získate 343 bodov

Anotácia knihy

Authored by one of the leading scholars in the field, Introductory Food Chemistry deploys the most current understanding of the relationship between molecular structure and function for food proteins, carbohydrates, and lipids.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

138.55

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: