Nutrition / Najlacnejšie knihy
Nutrition

Kód: 06710093

Nutrition

Autor Judy A. Driskell

offers information on food sources of nutrients, effects of cooking, approved carbohydrate and fat substitutes, applications of nutritional therapy, and dietary recommendations. This book offers an overview of the chemistry and ph ... celý popis

203.56


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Nutrition

Nákupom získate 503 bodov

Anotácia knihy

offers information on food sources of nutrients, effects of cooking, approved carbohydrate and fat substitutes, applications of nutritional therapy, and dietary recommendations. This book offers an overview of the chemistry and physiology of nutrition designed for students majoring in the areas of nutrition, food science, and exercise.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Medicine Medicine: general issues Public health & preventive medicine

203.56

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: