Preservation: The Art And Science Of Canning, Fermentation And Dehydration / Najlacnejšie knihy
Preservation: The Art And Science Of Canning, Fermentation And Dehydration

Kód: 15190533

Preservation: The Art And Science Of Canning, Fermentation And Dehydration

Autor Christina Ward, Nancy Singleton Hachisu, Sherri Brooks Vinton

More than a cookbook, Preservation: The Art and Science of Canning, Fermentation and Dehydration demystifies the scientific concepts that inform the methods of food preservation in an easy to understand way. Taking Julia Child as ... celý popis

21.41

Bežne: 26.41 €

Ušetríte 5 €


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 15 - 20 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Preservation: The Art And Science Of Canning, Fermentation And Dehydration

Nákupom získate 53 bodov

Anotácia knihy

More than a cookbook, Preservation: The Art and Science of Canning, Fermentation and Dehydration demystifies the scientific concepts that inform the methods of food preservation in an easy to understand way. Taking Julia Child as her inspiration,

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc

21.41

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: