Wine Chemistry and Biochemistry / Najlacnejšie knihy
Wine Chemistry and Biochemistry

Kód: 01421332

Wine Chemistry and Biochemistry

Autor M. Victoria Moreno-Arribas, Carmen Polo

Contributors here describe in a scientifically rigorous yet approachable fashion the chemical and biochemical aspects of winemaking that are currently being researched. The editors have selected the very best experts to supply cha ... celý popis

332.07


Skladom u dodávateľa v malom množstve
Odosielame za 12 - 17 dní

Potrebujete viac kusov?Ak máte záujem o viac kusov, preverte, prosím, najprv dostupnosť titulu na našej zákazníckej podpore.


Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Wine Chemistry and Biochemistry

Nákupom získate 821 bodov

Anotácia knihy

Contributors here describe in a scientifically rigorous yet approachable fashion the chemical and biochemical aspects of winemaking that are currently being researched. The editors have selected the very best experts to supply chapters on each of the areas.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

332.07

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: