Arthroscopy and Endoscopy of the Hand, Wrist and Elbow / Najlacnejšie knihy
Arthroscopy and Endoscopy of the Hand, Wrist and Elbow

Kód: 41553982

Arthroscopy and Endoscopy of the Hand, Wrist and Elbow

Autor Tun Hing Lui

This book provides detailed advancement on arthroscopy and endoscopy of hand, wrist and elbow. It covers basic knowledge of procedures and dedicated introduction of surgical techniques for disease management. Endoscopic procedures ... celý popis

166.68


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 8 - 10 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Arthroscopy and Endoscopy of the Hand, Wrist and Elbow

Nákupom získate 412 bodov

Anotácia knihy

This book provides detailed advancement on arthroscopy and endoscopy of hand, wrist and elbow. It covers basic knowledge of procedures and dedicated introduction of surgical techniques for disease management. Endoscopic procedures with their advantage in surgical exposure and post-operative rehabilitation have been extensively performed in upper limb diseases. Cases presentation with well-illustrated arthroscopic and endoscopic photos for common clinical conditions was provided. The format is a step-by-step procedure for easy reference, particularly for surgeons in their training.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Książki po angielsku Medicine Surgery Orthopaedics & fractures

166.68

Obľúbené z iného súdka



Osobní odběr Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Nakupte za 59,99 € a
máte doručení zdarma.

Twoja lokalizacja: