Materská 2022 / Najlacnejšie knihy
Materská 2022

Kod: 38383245

Materská 2022

Autor Jozef Mihál

Kniha MATERSKÁ 2022 je v poradí siedma kniha za posledné roky s podrobným komentárom k dávkam nemocenského poistenia ,,materské,, a "tehotenské,,. Jednotlivé kapitoly knihy sú zoradené tak, aby ste si rýchlo našli to, čo potrebuj ... więcej

4.03

Zwykle: 5.70 €

Oszczędzasz 1.68 €


Dostępna u dostawcy
Wysyłamy do 4 dni
Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Bon podarunkowy: Radość gwarantowana

Wzór bonu podarunkowegoDowiedz się więcej

Więcej informacji o Materská 2022

Za ten zakup dostaniesz 10 punkty

Opis

Kniha MATERSKÁ 2022 je v poradí siedma kniha za posledné roky s podrobným komentárom k dávkam nemocenského poistenia ,,materské,, a "tehotenské,,.

Jednotlivé kapitoly knihy sú zoradené tak, aby ste si rýchlo našli to, čo potrebujete. Najzaujímavejšia je 7. kapitola, v ktorej sú spísané rady a triky, ako získať čo najvyššie sumy na tehotenskom a materskom podľa toho, či na materskú pôjdete zo zamestnania, ako SZČO alebo z dobrovoľného poistenia. Dostatočný priestor je venovaný aj tzv. reťazovým pôrodom a, samozrejme, špecifikám, ktoré sa týkajú oteckov na materskej.

V knihe nájdete aj rozsiahly komentár k rodičovským príspevkom a k možnostiam čerpania dávok v nezamestnanosti po skončení materskej alebo rodičovskej dovolenky.

Jednotlivé životné situácie sú vysvetlené na množstve príkladov, aby pomerne komplikovaná problematika bola zrozumiteľná aj laikom.

Predchádzajúce vydania knihy pomohli získať vysoké materské tisíckam rodín na Slovensku. Vôbec nemusíte pochybovať, že vám k tomu pomôže aj aktuálna knižka.

Szczegóły książki

4.03

Ulubione w innej kategorii



Osobní odběr Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Nakupte za 59,99 € a
máte doručení zdarma.

Twoja lokalizacja: