Cesty duší / Najlacnejšie knihy
Cesty duší

Code: 20564595

Cesty duší

by Michael Newton

Dielo amerického psychológa a terapeuta Michaela Newtona prináša neuveriteľne podrobné, systematicky utriedené a inteligentne komentované informácie o duchovnom svete; o zákonitostiach, ktoré riadia a formujú naše životy; o tom, č ... more

6.54

RRP: 8.17 €

You save 1.63 €


In stock at our supplier
Shipping in 4 - 9 days
Add to wishlist

You might also like

Give this book as a present today
  1. Order book and choose Gift Order.
  2. We will send you book gift voucher at once. You can give it out to anyone.
  3. Book will be send to donee, nothing more to care about.

Book gift voucher sampleRead more

More about Cesty duší

You get 16 loyalty points

Book synopsis

Dielo amerického psychológa a terapeuta Michaela Newtona prináša neuveriteľne podrobné, systematicky utriedené a inteligentne komentované informácie o duchovnom svete; o zákonitostiach, ktoré riadia a formujú naše životy; o tom, čo sa deje po smrti a pred narodením, resp. počatím nového človeka. Takýto ucelený a podrobný model života, smrti a karmického kolobehu nemá v literatúre obdobu.

M. Newtonovi sa počas dlhoročnej praxe podarilo metódou regresívnej hypnózy dostať svojich klientov do stavov bezprostredne po smrti, do mnohých minulých životov, ako aj do dlhých, naším časom nemerateľných období existencie duše mimo života v hmotnom tele. Na základe dlhoročného štúdia tisícok prípadov vznikol komplexný popis procesov, ktoré stoja v pozadí našej existencie. Cesty duší vám prezradia, ako vyzerá „návrat domov“ po smrti a ako sa duše zorientujú a zaradia do duchovného sveta, ako sú na tom tzv. stratené duše, ako sa duše delia podľa farieb a stupňa vyspelosti, ako je to s našimi duchovnými sprievodcami a mnoho ďalších fascinujúcich faktov.

Text je koncipovaný tak, že komentár, vysvetľovanie či uvažovanie autora je popretkávané výpoveďami jednotlivých „prípadov“. Materiál je delený do kapitol podľa rôznych tém. V knihách M. Newtona môžete objaviť odpovede a z nich vyplývajúce povzbudenie, ktoré ste možno dlho hľadali alebo možno aj intuitívne tušili.

Book details

6.54

Trending among others



Collection points Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk All rights reservedPrivacyCookies


Account: Log in
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Shopping cart ( Empty )

For free shipping
shop for 59,99 € and more

You are here: