Havran v okne, Galandia a iné príhody / Najlacnejšie knihy
Havran v okne, Galandia a iné príhody

Code: 37261263

Havran v okne, Galandia a iné príhody

by Zuzana Mojžišová

Bývaš na poschodí, máš dvanásť, vonku je búrka, hromy bijú... Je noc a ktosi-čosi ti zvonka klope na okno. Otvoríš mu? Neotvoríš? Vykračuješ si po lese. Je krásny jarný deň. Okolo teba veselo poskakuje priateľský pes. Nechceš síce ... more

9.43

RRP: 13.23 €

You save 3.81 €


Low in stock
Shipping within 24 hours

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Add to wishlist

You might also like

Give this book as a present today
  1. Order book and choose Gift Order.
  2. We will send you book gift voucher at once. You can give it out to anyone.
  3. Book will be send to donee, nothing more to care about.

Book gift voucher sampleRead more

More about Havran v okne, Galandia a iné príhody

Book synopsis

Bývaš na poschodí, máš dvanásť, vonku je búrka, hromy bijú... Je noc a ktosi-čosi ti zvonka klope na okno. Otvoríš mu? Neotvoríš? Vykračuješ si po lese. Je krásny jarný deň. Okolo teba veselo poskakuje priateľský pes. Nechceš síce, ale i tak sa pred tvojimi očami odohrá niečo nanajvýš podozrivé. Čo spravíš? Pôjdeš na políciu? Či radšej nie? Havran v okne, Galandia a iné príhody je pravdepodobne prvý pôvodný slovenský gamebook určený pre detského čitateľa vo veku 10 až 13 rokov. Už samotný spôsob čítania je tak trochu dobrodružstvom. Na začiatku – ako sa patrí – začne autorka rozprávať príbeh. Ale o chvíľu ho preruší a ponúkne čítajúcim na výber dve možnosti, ako by príbeh mohol pokračovať ďalej. Od toho, ktorú z alternatív si dieťa zvolí, závisí, aký príbeh bude čítať, s akými postavami sa zoznámi, aký kraj navštívi, aké dobrodružstvo zažije. Niektoré budú priam vystrihnuté zo súčasnosti, niektoré zájdu do minulosti a iné do fantazijných svetov – lebo takí sú aj čitatelia tejto knižky: už dosť dobre rozumejú svetu, ale ešte celkom nevyrástli z rozprávok.

Book details

9.43

Trending among others



Collection points Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk All rights reservedPrivacyCookies


Account: Log in
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Shopping cart ( Empty )

For free shipping
shop for 59,99 € and more

You are here: