Ježiš a eséni / Najlacnejšie knihy
Ježiš a eséni

Code: 38353699

Ježiš a eséni

by Dolores Cannon

Táto kniha je priekopníckym dielom v odhaľovaní nových stránok o živote a práci Ježiša ako človeka, ktorý mal oveľa väčšiu úlohu v budovaní nášho moderného sveta než ktorékoľvek iné osobnosti histórie. Oficiálna verzia začiatkov ... more

18.96

RRP: 19.85 €

You save 0.88 €


Low in stock
Shipping within 24 hours

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Add to wishlist

You might also like

Give this book as a present today
  1. Order book and choose Gift Order.
  2. We will send you book gift voucher at once. You can give it out to anyone.
  3. Book will be send to donee, nothing more to care about.

Book gift voucher sampleRead more

More about Ježiš a eséni

Book synopsis

Táto kniha je priekopníckym dielom v odhaľovaní nových stránok o živote a práci Ježiša ako človeka, ktorý mal oveľa väčšiu úlohu v budovaní nášho moderného sveta než ktorékoľvek iné osobnosti histórie.

Oficiálna verzia začiatkov kresťanstva a Ježišovho učenia je výsledkom politických bojov v ranej cirkvi. Objavenie zvitkov od Mŕtveho mora, ktoré bolo starostlivo udržiavané v tichosti, otvorilo Pandorinu skrinku a odhalilo hĺbku, z ktorej dogma a cenzúra ovládali cirkev. Kniha Ježiš a eséni poskytuje detailný pohľad na Ježiša ako človeka, na jeho skutky, a na každodenný život v Izraeli tej doby.

Tento výnimočný dokument reprezentuje novú formu historického výskumu a objasňuje viacero nezodpovedaných otázok a mylných interpretácií. Je zostavený formou priameho dialógu medzi výskumníčkou zo súčasnej doby a členom kumránskeho spoločenstva esénov, ktorý žil približne v rovnakom čase ako Kristus. Ten dialóg umožnila osoba, ktorá sa počas regresie do minulého života napojila na pamäť siahajúcu do tej dávnej doby. Informácie takto získané sú úprimné a reálne, rovnako ako hmyz pri Mŕtvom mori, pričom naprávajú a dopĺňajú viaceré predstavy a výroky z Biblie.

Book details

18.96

Trending among others



Collection points Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk All rights reservedPrivacyCookies


Account: Log in
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Shopping cart ( Empty )

For free shipping
shop for 59,99 € and more

You are here: