Kinslayer - Testvérgyilkos / Najlacnejšie knihy
Kinslayer - Testvérgyilkos

Code: 33168161

Kinslayer - Testvérgyilkos

by Jay Kristoff

Gyengeségben az erő? ÖSSZEZÚZOTT BIRODALOM Az őrült Yoritomo sógunt megölte Yukiko, a Vihartáncos, Shimát pedig polgárháború fenyegeti. A Lótusz Céh új sógunt akar a trónra ültetni, akinek minden vágya, hogy holtan lássa Yukik ... more

7.29

RRP: 11.10 €

You save 3.81 €


Low in stock
Shipping within 24 hours

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Add to wishlist

You might also like

Give this book as a present today
  1. Order book and choose Gift Order.
  2. We will send you book gift voucher at once. You can give it out to anyone.
  3. Book will be send to donee, nothing more to care about.

Book gift voucher sampleRead more

More about Kinslayer - Testvérgyilkos

Book synopsis

Gyengeségben az erő? ÖSSZEZÚZOTT BIRODALOM Az őrült Yoritomo sógunt megölte Yukiko, a Vihartáncos, Shimát pedig polgárháború fenyegeti. A Lótusz Céh új sógunt akar a trónra ültetni, akinek minden vágya, hogy holtan lássa Yukikót. SÖTÉT ÖRÖKSÉG Yukiko és Buruu a Kagé lázadók hősei. A lány azonban lassan elveszíti az uralmat a képessége fölött, és elvakítja az apja halála miatt érzett gyűlölete. Az egyetlen szövetségese Kin, a lázadó céhtag, akinek megvannak a maga titkai. VIHAR KÉSZÜL... Kagé orgyilkosok készülnek leszámolni a dinasztiával. És a tomboló tenger messzeségében, a fekete üvegszigeteken Yukiko és Buruu brutális ellenféllel találja magát szemközt, amit nem lehet katanával és karommal megállítani. "Rókák leánya vagyok. Sógungyilkos. Birodalmak legyőzője. Shima leghatalmasabb szélvihara várja, hogy a szolgálatomba szólítsam, és az eljövetele alapjaiban rázza meg a szigetet, mint a Mennydörgésisten dobjai. Vihartáncos vagyok. És te most engedelmeskedsz nekem." Nézz szembe te is a véráztatta múlt kísérteteivel!

Book details

7.29

Trending among others



Collection points Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk All rights reservedPrivacyCookies


Account: Log in
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Shopping cart ( Empty )

For free shipping
shop for 59,99 € and more

You are here: