Mackógyógytorna a beszédébresztésért / Najlacnejšie knihy
Mackógyógytorna a beszédébresztésért

Code: 33149642

Mackógyógytorna a beszédébresztésért

by Kovács Andrea; Fung Emília

Otthoni feladatok kevésbeszédű kicsinyek számára Egy ismert probléma: ha a kisgyermek nem, vagy keveset beszél. Két ismerős tudományterület: logopédia és fejlesztő gyógytorna. A Mackógyógytorna a beszédébresztésért című gyako ... more

6.90

RRP: 7.07 €

You save 0.17 €


Low in stock
Shipping within 24 hours

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Add to wishlist

You might also like

Give this book as a present today
  1. Order book and choose Gift Order.
  2. We will send you book gift voucher at once. You can give it out to anyone.
  3. Book will be send to donee, nothing more to care about.

Book gift voucher sampleRead more

More about Mackógyógytorna a beszédébresztésért

Book synopsis

Otthoni feladatok kevésbeszédű kicsinyek számára Egy ismert probléma: ha a kisgyermek nem, vagy keveset beszél. Két ismerős tudományterület: logopédia és fejlesztő gyógytorna. A Mackógyógytorna a beszédébresztésért című gyakorlókönyv szerzői, Fung Emília logopédus-szakpedagógus és Kovács Andrea szakgyógytornász a szenzomotoros tréninget logopédiai gyakorlatokkal ötvözve olyan feladatsorokat állított össze, amit a kevésbeszédű kicsinyek szülei otthon önállóan végezhetnek, akár fél éven keresztül, heti bontásban. A könyv szerzői ennek érdekében pontos utasításokat adnak, a feladatokat fotókkal illusztrálva. Ajánljuk azok számára - akiknek fontos a beszélgetés mint a kommunikáció része - akik külföldön, kis településen, többnyelvű családtagokkal élnek, így nehezebben konzultálnak szakemberrel. Hasznos segítség ez a gyakorlatsor azon logopédus kollégák számára is, akik ritkábban tudnak találkozni a hozzájuk forduló családokkal Ez a könyv összesen 70 gyakorlatot tartalmaz: - 30 gyakorlatos, aprólékosan szerkesztett beszédfejlesztő programot féléves időtartamban, valamint - 16 gyakorlatos bölcsőhintás feladatsort, - 24 gyakorlatos arctornát, és még számos hasznos tanácsot. A gyakorlatok 6 hónapostól 2,5 éves korig ajánlottak. A könyv segítséget nyújthat a 2,5 évesnél idősebb korosztály számára is.

Book details

6.90

Trending among others



Collection points Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk All rights reservedPrivacyCookies


Account: Log in
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Shopping cart ( Empty )

For free shipping
shop for 59,99 € and more

You are here: