Posledná reštaurácia v Paríži / Najlacnejšie knihy
Posledná reštaurácia v Paríži

Code: 43779030

Posledná reštaurácia v Paríži

by Lily Graham

Paríž 1944. Aby zachránila svojich ľudí, slúžila nepriateľovi. V nacistami okupovanom Paríži, kde miestni obyvatelia chodia spať vyhladovaní a zničení vojnou, sa z malej reštaurácie, plnej nemeckých vojakov, neprestajne oz ... more

14.40

RRP: 21.09 €

You save 6.69 €


In stock at our supplier
Shipping in 2 days
Add to wishlist

You might also like

Give this book as a present today
  1. Order book and choose Gift Order.
  2. We will send you book gift voucher at once. You can give it out to anyone.
  3. Book will be send to donee, nothing more to care about.

Book gift voucher sampleRead more

More about Posledná reštaurácia v Paríži

You get 36 loyalty points

Book synopsis

Paríž 1944. Aby zachránila svojich ľudí, slúžila nepriateľovi.

V nacistami okupovanom Paríži, kde miestni obyvatelia chodia spať vyhladovaní a zničení vojnou, sa z malej reštaurácie, plnej nemeckých vojakov, neprestajne ozýva hudba a smiech. Mladá majiteľka Marianne sa neúnavne behá od stola k stolu a obsluhuje nepriateľských dôstojníkov. Jej úsmev je žiarivý a privítanie srdečné. Nikto by neuhádol, akú nenávisť skrýva vo svojom vnútri.

V jeden večer sa však reštaurácia otvorí naposledy. Ráno sú na oknách vyryté slová „kolaborantka a vrahyňa“ a Marianne bez stopy zmizne...

Po rokoch stojí Mariannina vnučka Sabine pred starou budovou, v ruke drží ťažký mosadzný kľúč a hľadí na reštauráciu po starej mame, ktorú nikdy nepoznala. V hlave jej víri množstvo otázok o minulosti – možno tu nájde odpovede, ale vie, že nie je vítaná. Marianne miestni obyvatelia nenávideli, a keď Sabine zistí, že ju obviňujú zo strašnej tragédie, ktorá sa stala cez vojnu, je rozhodnutá vzdať sa temného dedičstva.

Keď však v ráme starého plagátu objaví pas s fotografiou ženy, ktorá vyzerá ako jej stará mama, ale má iné meno, pochopí, že za Marianniným príbehom je niečo viac. Začne pátrať v minulosti a postupne si kladie nástojčivé otázky: Bola stará mama zradkyňa alebo hrdinka? Čo sa s ňou stalo po tragickej noci, keď utiekla z reštaurácie? A zmení odpoveď aj jej vlastný život?

Strhujúci a podmanivý príbeh o láske, sile a obetavosti v nacistami okupovanom Paríži, kde odvážna mladá žena riskuje všetko, aby zachránila životy svojich blízkych.

Book details

Book category Books in Czech Beletrie pro dospělé Romány, povídky, novely Historické

14.40

Trending among others



Collection points Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk All rights reservedPrivacyCookies


Account: Log in
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Shopping cart ( Empty )

For free shipping
shop for 59,99 € and more

You are here: