Salt, Fat, Acid, Heat: Mastering the Elements of Good Cooking / Najlacnejšie knihy
Salt, Fat, Acid, Heat: Mastering the Elements of Good Cooking

Kód: 21043192

Salt, Fat, Acid, Heat: Mastering the Elements of Good Cooking

Autor Samin Nosrat

Now a Netflix series Winner of the 2018 James Beard Award for Best General Cookbook and multiple IACP Cookbook Awards Samin Nosrat reads "The Four Elements of Good Cooking," Part One of her New York Times bestseller Salt, Fat, ... celý popis

24.19

Bežne: 31.06 €

Ušetríte 6.87 €

Dostupnosť:

50 % šancaMáme informáciu, že by titul mohol byť dostupný. Na základe vašej objednávky sa ho pokúsime do 6 týždňov zabezpečiť.
Prehľadáme celý svet

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte tento titul ešte dnes
  1. Objednajte titul a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na titul, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Titul zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Informovať o naskladnení titulu

Informovať o naskladnení titulu


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle titul naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle titul naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o titulu Salt, Fat, Acid, Heat: Mastering the Elements of Good Cooking

Nákupom získate 60 bodov

Anotácia titulu

Now a Netflix series Winner of the 2018 James Beard Award for Best General Cookbook and multiple IACP Cookbook Awards Samin Nosrat reads "The Four Elements of Good Cooking," Part One of her New York Times bestseller Salt, Fat,

Parametre titulu

24.19

Obľúbené z iného súdka



Osobní odběr Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Nakupte za 59,99 € a
máte doručení zdarma.

Twoja lokalizacja: