Hľadanie Sebastiána / Najlacnejšie knihy
Hľadanie Sebastiána

Code: 25169560

Hľadanie Sebastiána

by Roland Cagáň

"Tato? A čo je tvoja práca?" spýtal sa ma päťročný syn Ojko. Cupital popri mne, zatiaľ čo som pred sebou v kočíku tlačil druhorodeného Timka. "Som psychoterapeut," odvetil som a vysvetlil mu, čo v práci robím. Tušil som, čo bude ... more

7.37

RRP: 10.98 €

You save 3.61 €


Low in stock
Shipping within 24 hours

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Add to wishlist

You might also like

Give this book as a present today
  1. Order book and choose Gift Order.
  2. We will send you book gift voucher at once. You can give it out to anyone.
  3. Book will be send to donee, nothing more to care about.

Book gift voucher sampleRead more

More about Hľadanie Sebastiána

Book synopsis

"Tato? A čo je tvoja práca?" spýtal sa ma päťročný syn Ojko. Cupital popri mne, zatiaľ čo som pred sebou v kočíku tlačil druhorodeného Timka. "Som psychoterapeut," odvetil som a vysvetlil mu, čo v práci robím. Tušil som, čo bude nasledovať. Bol práve v období, keď ho bavilo neustále tvoriť otázky. Hneď na to spustil: "Čo je to chorá duša? A čo znamená, že je zakliata? Ako môžeš liečiť niečo, čo nevidno? Ako sa dá uzdravovať slovom? Prečo sú ľudia smutní? A čoho sa boja? Ako sa dá hnevať na seba? Aký poklad sa dá nájsť v duši? Môžem byť aj ja psychológ?" Hľadal som odpovede, až som sa škrabal za uchom. Ojko tiež. Potom to vzdal: "Tato? A nepovieš mi radšej nejakú rozprávku? Vieš, o tom, ako šiel niekto do sveta..." Chvíľku trvalo, kým som ju rozpovedal celú. Teraz má Ojko deväť a Timko šesť. A toto je rozprávka o tom, ako šli dvaja bratia medvedíky hľadať liek pre zmenšujúcu sa mamu. Na ceste za záhadným Sebastiánom kladú nekonečne zvedavé otázky. Poďte s nimi a uvidíte, ako si poradia so smutným obrom, bojazlivou vílou, namysleným kráľom, uponáhľaným trpaslíkom, neviditeľnými ľuďmi a... ... a viac vám neprezradím, lebo som už hladný, až mi škvŕka v bruchu. Aha, takto: Škvŕŕŕk! Stretneme sa na prvej strane príbehu!

Book details

Book category Books in Slovak Beletrie pro děti a mládež Romány, povídky, příběhy pro děti

7.37

Trending among others



Collection points Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk All rights reservedPrivacyCookies


Account: Log in
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Shopping cart ( Empty )

For free shipping
shop for 59,99 € and more

You are here: