Právo e-shopov / Najlacnejšie knihy
Právo e-shopov

Code: 36206487

Právo e-shopov

by Róbert Bános; Andrea Kuruczová; Eva Renáčová

Predložená publikácia má za úlohu vytvoriť ucelený právny prehľad o fungovaní e-shopov a odhaľuje čitateľovi základné právne princípy obchodovania prostredníctvom e-shopu, prevádza ho celým spektrom od objednávky cez uzatvorenie z ... more

23.12

RRP: 29.88 €

You save 6.77 €


Low in stock
Shipping within 24 hours

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Add to wishlist

You might also like

Give this book as a present today
  1. Order book and choose Gift Order.
  2. We will send you book gift voucher at once. You can give it out to anyone.
  3. Book will be send to donee, nothing more to care about.

Book gift voucher sampleRead more

More about Právo e-shopov

Book synopsis

Predložená publikácia má za úlohu vytvoriť ucelený právny prehľad o fungovaní e-shopov a odhaľuje čitateľovi základné právne princípy obchodovania prostredníctvom e-shopu, prevádza ho celým spektrom od objednávky cez uzatvorenie zmluvy prostredníctvom e-shopu až po postup pri uplatnení práv zo zodpovednosti za vady a odstúpenie od zmluvy. Obsah jednotlivých kapitol je obohatený o množstvo príkladov z reálneho fungovania slovenských e-shopov a o konkrétne rozhodnutia Slovenskej obchodnej inšpekcie. Súčasťou publikácie sú vzory všeobecných obchodných podmienok, reklamačného formulára, formulára na odstúpenie od zmluvy, ktoré musia jednotne dodržiavať všetci prevádzkovatelia e-shopov a zároveň vzory podaní, ktoré môžu byť aplikovateľné v konaní pred Slovenskou obchodnou inšpekciou ako orgánom dozoru. Samostatná kapitola je tiež venovaná ochrane osobných údajov. Predkladaná kniha je primárne zameraná najmä na prevádzkovateľov e-shopov, resp. na tých, ktorí o založení e-shopu ešte len uvažujú. Publikácia však môže byť prínosom aj pre samotných spotrebiteľov a podnikateľov, ktorí cez e-shopy často nakupujú, ale aj pre bežných čitateľov, ktorí majú záujem o nahliadnutie do fungovania e-shopu prierezom cez právne predpisy.

Book details

23.12

Trending among others



Collection points Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk All rights reservedPrivacyCookies


Account: Log in
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Shopping cart ( Empty )

For free shipping
shop for 59,99 € and more

You are here: