Zdravé chudnutie / Najlacnejšie knihy
Zdravé chudnutie

Code: 09216590

Zdravé chudnutie

by Suzana Fridl

V knihe Zdravé chudnutie nájdete akčný plán s pokynmi na podporu dosiahnutia štíhlej postavy a optimálneho zdravia. V knihe sa dozviete, ako dodržiavaním prírodných zákonov stravovania, ktoré sú súčasťou inteligencie ľudského tela ... more

16.65

RRP: 22.65 €

You save 6.01 €


Low in stock
Shipping within 24 hours

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Add to wishlist

You might also like

Give this book as a present today
  1. Order book and choose Gift Order.
  2. We will send you book gift voucher at once. You can give it out to anyone.
  3. Book will be send to donee, nothing more to care about.

Book gift voucher sampleRead more

More about Zdravé chudnutie

Book synopsis

V knihe Zdravé chudnutie nájdete akčný plán s pokynmi na podporu dosiahnutia štíhlej postavy a optimálneho zdravia. V knihe sa dozviete, ako dodržiavaním prírodných zákonov stravovania, ktoré sú súčasťou inteligencie ľudského tela, odstránite príčiny telesných a duševných ochorení a tiež schudnete bez hladovania a odriekania. Predstavte si, že by ste mohli zostať dlhé hodiny sústredení, mali pevné nervy, boli často plní života, energie a dobrej nálady, dobre spali bez prebúdzania a nikdy viac neboli prechladnutí. Bez obáv by ste si obliekli najobľúbenejšie šaty, džínsy, plavky … Niekoľkokrát denne by ste sa rozmaznávali zdravým, chutným a výživným jedlom. Sen? Nie, to sa stane skutočnosťou, ak spoznáte prírodné zákony stravovania, ktoré sú uvedené v knihe Zdravé chudnutie.. Presvedčenie, že pre chudnutie je potrebné obmedziť kalórie a hladovať, je mylné! Dôležité je čo, kedy a ako jete! Hladovanie je zakázané! Pre úspešné chudnutie, zlepšenie zdravia a zníženie biologického veku musíte skonzumovať dostatočné množstvo kalórií, 5 porcií jedla denne a dodržiavať zákony zdravého stravovania, aby sa telo očistilo a nerušene vykonávalo svoje funkcie. Rozdiel v kvalite života a vo vzhľade rýchlo spoznáte, pretože detoxikáciou tela a vylučovaním kyselín sa budú vaše kilogramy rýchlo a úspešne rozpúšťať. Detoxikáciou a poskytovaním dostatočného množstva biologických látok (vitamínov, minerálov, mikroelementov …) sa vaše zdravie zlepší. Zároveň budete mať viac energie, pevnejšie nervy a lepšiu náladu. Zmiernite alebo dokonca odstránite zdravotné ťažkosti, resp. sa ochránite pred chorobami modernej doby. Váš imunitný systém sa posilní natoľko, že nedostanete ani nádchu. Prostredníctvom knihy Zdravé chudnutie, krok za krokom vnesiete do svojho každodenného života jednoduché zmeny, ktoré vám pomôžu znížiť nadváhu, zbavia vás celulitídy a zlepšia zdravie. V knihe sa vysvetľuje ČO, KEDY A AKO jesť, aby ste zrýchlili metabolizmus a umožnili telu vyplavovať odpadové látky, ktoré sa nahromadili vo forme tukových vankúšov a celulitídy. Iba detoxikáciou tela, správnym, zdravým a pravidelným stravovaním sa vám podarí schudnúť na vašu prirodzenú telesnú hmotnosť, zlepšiť zdravie a dokonca odstrániť choroby, na ktoré ste si už privykli. Áno, prečítali ste si správne, súčasne budete jesť a chudnúť, zároveň budete mať stále viac energie, mladosti a vitality.

Book details

Book category Books in Slovak Ostatní

16.65

Trending among others



Collection points Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk All rights reservedPrivacyCookies


Account: Log in
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Shopping cart ( Empty )

For free shipping
shop for 59,99 € and more

You are here: