Characterization of Cereals and Flours / Najlacnejšie knihy
Characterization of Cereals and Flours

Kód: 06674904

Characterization of Cereals and Flours

Details the effect of manufacturing processes and storage conditions on the thermal, mechanical, and structural properties of cereal flours and their products and covers the development of databases and state diagrams to illustrat ... celý popis

403.35


U vydavateľa na objednávku
Odosielame za 17 - 26 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Characterization of Cereals and Flours

Nákupom získate 996 bodov

Anotácia knihy

Details the effect of manufacturing processes and storage conditions on the thermal, mechanical, and structural properties of cereal flours and their products and covers the development of databases and state diagrams to illustrate the framework and function of cereal flours before, during and after production.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Książki po angielsku Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

403.35

Obľúbené z iného súdka



Osobní odběr Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Nakupte za 59,99 € a
máte doručení zdarma.

Twoja lokalizacja: