Handbook of Food Analytical Chemistry - Water, Proteins, Enzymes, Lipids and Carbohydrates V 1 / Najlacnejšie knihy
Handbook of Food Analytical Chemistry - Water, Proteins, Enzymes, Lipids and Carbohydrates V 1

Kód: 04892841

Handbook of Food Analytical Chemistry - Water, Proteins, Enzymes, Lipids and Carbohydrates V 1

Autor Ronald E. Wrolstad, E. Decker, Steven J. Schwartz, Peter Sporns

Emphasizing effective, state-of-the art methodology and written by recognized experts in the field, the Handbook of Food Analytical Chemistry is an indispensable reference for food scientists and technologists to enable successful ... celý popis

326.53


Skladom u dodávateľa v malom množstve
Odosielame za 14 - 18 dní

Potrebujete viac kusov?Ak máte záujem o viac kusov, preverte, prosím, najprv dostupnosť titulu na našej zákazníckej podpore.


Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Handbook of Food Analytical Chemistry - Water, Proteins, Enzymes, Lipids and Carbohydrates V 1

Nákupom získate 807 bodov

Anotácia knihy

Emphasizing effective, state-of-the art methodology and written by recognized experts in the field, the Handbook of Food Analytical Chemistry is an indispensable reference for food scientists and technologists to enable successful analysis. Provides detailed reports on experimental procedures Includes sections on background theory and troubleshooting Emphasizes effective, state-of-the art methodology, written by recognized experts in the field Includes detailed instructions with annotated advisory comments, key references with annotation, time considerations and anticipated results

Parametre knihy

Zaradenie knihy Książki po angielsku Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

326.53

Obľúbené z iného súdka



Osobní odběr Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Nakupte za 59,99 € a
máte doručení zdarma.

Twoja lokalizacja: