Ingredients in Meat Products / Najlacnejšie knihy
Ingredients in Meat Products

Kód: 01421235

Ingredients in Meat Products

Autor Rodrigo Tarté

Not only does this book discuss the basic ingredients traditionally used in meat products, but also emerging ingredients where research work is still being done. The chemistry of each ingredient is presented, as well as their adva ... celý popis

131.96


Skladom u dodávateľa v malom množstve
Odosielame za 13 - 16 dní

Potrebujete viac kusov?Ak máte záujem o viac kusov, preverte, prosím, najprv dostupnosť titulu na našej zákazníckej podpore.


Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Ingredients in Meat Products

Nákupom získate 331 bodov

Anotácia knihy

Not only does this book discuss the basic ingredients traditionally used in meat products, but also emerging ingredients where research work is still being done. The chemistry of each ingredient is presented, as well as their advantages and disadvantages.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Książki po angielsku Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

131.96

Obľúbené z iného súdka



Osobní odběr Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Nakupte za 59,99 € a
máte doručení zdarma.

Twoja lokalizacja: