Advances in Microbial Ecology / Najlacnejšie knihy
Advances in Microbial Ecology

Kód: 01379115

Advances in Microbial Ecology

Autor Bernhard Schink

This book continues the excellent treatment of microbial ecology exhibited in recent volumes in the series. In particular, it looks at marine and aquatic environments and the recent work being done in these fields of ecology. Chap ... celý popis

140.34


Skladom u dodávateľa v malom množstve
Odosielame za 10 - 15 dní

Potrebujete viac kusov?Ak máte záujem o viac kusov, preverte, prosím, najprv dostupnosť titulu na našej zákazníckej podpore.


Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Advances in Microbial Ecology

Nákupom získate 345 bodov

Anotácia knihy

This book continues the excellent treatment of microbial ecology exhibited in recent volumes in the series. In particular, it looks at marine and aquatic environments and the recent work being done in these fields of ecology. Chapters include such subjects as methane oxidation in rice fields and wetlands, biological phosphorus removal in activated sludge systems, the environmental fate of chiral pollutants, complex adaptive systems, and a chapter on the largest single-celled prokaryote, A. oxaliferum.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Mathematics & science Biology, life sciences Life sciences: general issues

140.34

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: