Analysis of food plants / Najlacnejšie knihy
Analysis of food plants

Kód: 13636349

Analysis of food plants

Autor Labiba Fatima, Durre Shahwar

The objective of this study was to evaluate the antioxidant potential and free radical scavenging capacity of the four different food plants i.e., Cinnamomum zeylanicum, Brassica campestris, Mentha spicata and Phaseolus vulgaris. ... celý popis

52.46

Bežne: 58.15 €

Ušetríte 5.69 €


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 8 - 10 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Analysis of food plants

Nákupom získate 131 bodov

Anotácia knihy

The objective of this study was to evaluate the antioxidant potential and free radical scavenging capacity of the four different food plants i.e., Cinnamomum zeylanicum, Brassica campestris, Mentha spicata and Phaseolus vulgaris. The crude methanolic extracts as well as different fractions and oil fractions of the plants were considered for the investigation. Qualitative examination of phytochemical constituents was performed by different protocols as suggested in the literature.At last HPLC technique was done to find out the different organic compounds present in the food plants.

Parametre knihy

52.46

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: