Anwendung von Gashydraten in der Lebensmitteltechnologie / Najlacnejšie knihy
Anwendung von Gashydraten in der Lebensmitteltechnologie

Kód: 25713274

Anwendung von Gashydraten in der Lebensmitteltechnologie

Klausur aus dem Jahr 2019 im Fachbereich Lebensmitteltechnologie, Technische Universit t Berlin, Sprache: Deutsch, Abstract: In this project, the concentration process via gas hydrate formation of tomato juice and orange juice was ... celý popis

53.05


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Anwendung von Gashydraten in der Lebensmitteltechnologie

Nákupom získate 131 bodov

Anotácia knihy

Klausur aus dem Jahr 2019 im Fachbereich Lebensmitteltechnologie, Technische Universit t Berlin, Sprache: Deutsch, Abstract: In this project, the concentration process via gas hydrate formation of tomato juice and orange juice was considered and the effect

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po nemecky Naturwissenschaften, Medizin, Informatik, Technik Technik Technik - Sonstiges

53.05

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: