Basil Bunting: A Critical Introduction / Najlacnejšie knihy
Basil Bunting: A Critical Introduction

Kód: 12628256

Basil Bunting: A Critical Introduction

Autor Raheleh S. Arabi, Farid Parvaneh

Basil Cheesman Bunting is a significant British Modernist poet who gains his fame from the publication of Briggflatts in 1966. His lifelong interest in music led him to emphasise the sonic qualities of poetry, particularly the imp ... celý popis

52.84

Bežne: 58.57 €

Ušetríte 5.73 €


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 8 - 10 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Basil Bunting: A Critical Introduction

Nákupom získate 131 bodov

Anotácia knihy

Basil Cheesman Bunting is a significant British Modernist poet who gains his fame from the publication of Briggflatts in 1966. His lifelong interest in music led him to emphasise the sonic qualities of poetry, particularly the importance of reading poetry aloud. He is an accomplished reader of his own works. The work of Basil Bunting refutes the long-held contention that modernism is an exclusively American phenomenon, which began on British soil. Integrally connected with Ezra Pound,this movement in poetry began in England in 1908.The form of Bunting's poetry shows a similarity in its lucidity and sparseness with Pound's and that of other modernists such as T.S. Eliot.

Parametre knihy

52.84

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: