Biophysical, Chemical, and Functional Probes of RNA Structure, Interactions and Folding: Part A / Najlacnejšie knihy
Biophysical, Chemical, and Functional Probes of RNA Structure, Interactions and Folding: Part A

Kód: 04494154

Biophysical, Chemical, and Functional Probes of RNA Structure, Interactions and Folding: Part A

Autor Daniel Herschlag

This MIE volume provides laboratory techniques that aim to predict the structure of a protein which can have tremendous implications ranging from drug design, to cellular pathways and their dynamics, to viral entry into cells. Exp ... celý popis

183.63


U vydavateľa na objednávku
Odosielame za 3 - 5 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Biophysical, Chemical, and Functional Probes of RNA Structure, Interactions and Folding: Part A

Nákupom získate 454 bodov

Anotácia knihy

This MIE volume provides laboratory techniques that aim to predict the structure of a protein which can have tremendous implications ranging from drug design, to cellular pathways and their dynamics, to viral entry into cells. Expert researchers introduce the most advanced technologies and techniques in protein structure and folding. This title includes techniques on tiling assays.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Mathematics & science Biology, life sciences Life sciences: general issues

183.63

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: