Bridge Scour and Stream Instability Countermeasures: Experience, Selection, and Design Guidance - Third Edition (Volume 1) / Najlacnejšie knihy
Bridge Scour and Stream Instability Countermeasures: Experience, Selection, and Design Guidance - Third Edition (Volume 1)

Kód: 10074355

Bridge Scour and Stream Instability Countermeasures: Experience, Selection, and Design Guidance - Third Edition (Volume 1)

Autor U.S. Department of Transportation

The purpose of this document is to identify and provide design guidelines for bridge scour and stream instability countermeasures that have been implemented by various State departments of transportation (DOTs) in the United State ... celý popis

33.10


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Bridge Scour and Stream Instability Countermeasures: Experience, Selection, and Design Guidance - Third Edition (Volume 1)

Nákupom získate 82 bodov

Anotácia knihy

The purpose of this document is to identify and provide design guidelines for bridge scour and stream instability countermeasures that have been implemented by various State departments of transportation (DOTs) in the United States. Countermeasure experien

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Reference, information & interdisciplinary subjects Encyclopaedias & reference works

33.10

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: