Chemistry of Food, Second Edition / Najlacnejšie knihy
Chemistry of Food, Second Edition

Kód: 24659231

Chemistry of Food, Second Edition

Autor Jan Velisek, Richard Koplik, Karel Cejpek

Wiley's landmark food chemistry textbook that provides an all-in-one reference book, revised and updated The revised second edition of The Chemistry of Food provides a comprehensive overview of important compounds constituting of ... celý popis

128.70


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Chemistry of Food, Second Edition

Nákupom získate 324 bodov

Anotácia knihy

Wiley's landmark food chemistry textbook that provides an all-in-one reference book, revised and updated The revised second edition of The Chemistry of Food provides a comprehensive overview of important compounds constituting of fo

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Mathematics & science Chemistry

128.70

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: