Conformation-Dependent Design of Sequences in Copolymers II / Najlacnejšie knihy
Conformation-Dependent Design of Sequences in Copolymers II

Kód: 01561288

Conformation-Dependent Design of Sequences in Copolymers II

Autor Alexei R. Khokhlov

V.O. Aseyev, H. Tenhu, F. Winnik: Temperature Dependence of the Colloidal Stability of Neutral Amphiphilic Polymers in Water.- V.I. Lozinsky: Approaches to Chemical Synthesis of Protein-Like Copolymers.- S.I. Kuchanov, A.R. Khokhl ... celý popis

276.98


Skladom u dodávateľa v malom množstve
Odosielame za 12 - 17 dní

Potrebujete viac kusov?Ak máte záujem o viac kusov, preverte, prosím, najprv dostupnosť titulu na našej zákazníckej podpore.


Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Conformation-Dependent Design of Sequences in Copolymers II

Nákupom získate 685 bodov

Anotácia knihy

V.O. Aseyev, H. Tenhu, F. Winnik: Temperature Dependence of the Colloidal Stability of Neutral Amphiphilic Polymers in Water.- V.I. Lozinsky: Approaches to Chemical Synthesis of Protein-Like Copolymers.- S.I. Kuchanov, A.R. Khokhlov: Role of Physical Factors in the Processes of Obtaining of Copolymers.- A.Y. Grosberg, A.R. Khokhlov: After-Action of the Ideas of I.M. Lifshitz in Polymer and Biopolymer Physics.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Mathematics & science Chemistry Organic chemistry

276.98

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: