Cooking as a Chemical Reaction / Najlacnejšie knihy
Cooking as a Chemical Reaction

Kód: 22071744

Cooking as a Chemical Reaction

Autor Ozilgen, Z. Sibel (Yeditepe University, Istanbul, Turkey)

With this book, students are able to perform experiments and then make observations that they will frequently see in the kitchen and other food preparation and processing areas and learn the science behind these phenomena. The sec ... celý popis

148.36


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Cooking as a Chemical Reaction

Nákupom získate 366 bodov

Anotácia knihy

With this book, students are able to perform experiments and then make observations that they will frequently see in the kitchen and other food preparation and processing areas and learn the science behind these phenomena. The second edition of Cooki

Parametre knihy

148.36

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: