Copper-Catalyzed Amination of Aryl and Alkenyl Electrophiles / Najlacnejšie knihy
Copper-Catalyzed Amination of Aryl and Alkenyl Electrophiles

Kód: 14450819

Copper-Catalyzed Amination of Aryl and Alkenyl Electrophiles

Autor Kevin H. Shaughnessy, Engelbert Ciganek, Rebecca B. DeVasher, Scott E. Denmark

Optimal experimental conditions for the amination of aryl and alkenyl halides with all classes of nitrogen nucleophiles are presented in this updated reprint from an earlier volume in the "Organic Reactions" series. Specific exper ... celý popis

124.93


Skladom u dodávateľa v malom množstve
Odosielame za 12 - 17 dní

Potrebujete viac kusov?Ak máte záujem o viac kusov, preverte, prosím, najprv dostupnosť titulu na našej zákazníckej podpore.


Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Copper-Catalyzed Amination of Aryl and Alkenyl Electrophiles

Nákupom získate 309 bodov

Anotácia knihy

Optimal experimental conditions for the amination of aryl and alkenyl halides with all classes of nitrogen nucleophiles are presented in this updated reprint from an earlier volume in the "Organic Reactions" series. Specific experimental procedures from the literature are provided for the major classes of copper-catalyzed C N coupling reactions.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Mathematics & science Chemistry Physical chemistry

124.93

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: