Cryogenic Systems / Najlacnejšie knihy
Cryogenic Systems

Kód: 04512329

Cryogenic Systems

Autor Randall F. Barron

This introduction to the principles of low-temperature engineering emphasizes the design and analysis of cryogenic systems. The new edition includes fresh material on superconductivity, liquid natural gas technology, rectification ... celý popis

372.43


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Cryogenic Systems

Nákupom získate 915 bodov

Anotácia knihy

This introduction to the principles of low-temperature engineering emphasizes the design and analysis of cryogenic systems. The new edition includes fresh material on superconductivity, liquid natural gas technology, rectification system design, refrigerators, and instrumentation. SI units are now used throughout the book. Unlike the previous edition, which was designed primarily as a college text, the new edition is written to serve as a professional reference as well, and is particularly useful for mechanical and chemical engineers involved in the design of cryogenic systems. Senior-level and graduate students interested in the fundamentals of cryogenic engineering will find this volume indispensable.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Technology: general issues

372.43

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: