Detection of common adulterants in milk / Najlacnejšie knihy
Detection of common adulterants in milk

Kód: 13513727

Detection of common adulterants in milk

Autor Rita Narayanan

The adulterants / preservatives become health hazards for consumers particularly infants . Normally, adulteration in food is done either for financial gain or lack of hygienic conditions of processing, storing, transporting and ma ... celý popis

34.48

Bežne: 38.20 €

Ušetríte 3.72 €


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 8 - 10 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Detection of common adulterants in milk

Nákupom získate 86 bodov

Anotácia knihy

The adulterants / preservatives become health hazards for consumers particularly infants . Normally, adulteration in food is done either for financial gain or lack of hygienic conditions of processing, storing, transporting and marketing. This ultimately leads to the stage that the consumer is either cheated or often becomes victim of disease. Such types of adulteration are quite common in developing countries. It is important for the consumer to know about the common adulterants and their effects on health.

Parametre knihy

34.48

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: