Eat Like a Man Guide to Feeding a Crowd / Najlacnejšie knihy
Eat Like a Man Guide to Feeding a Crowd

Kód: 09089051

Eat Like a Man Guide to Feeding a Crowd

Autor Ryan D'Agostino

Esquire knows that food is always at the center of a mans social life, whether its making big batches of tricked-out sandwiches for March Madness, cocktails and finger foods for Derby Day, or stacks of waffles for weekend housegue ... celý popis

30.66

Bežne: 31.35 €

Ušetríte 0.69 €


Skladom u dodávateľa v malom množstve
Odosielame za 10 - 14 dní

Potrebujete viac kusov?Ak máte záujem o viac kusov, preverte, prosím, najprv dostupnosť titulu na našej zákazníckej podpore.


Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Eat Like a Man Guide to Feeding a Crowd

Nákupom získate 76 bodov

Anotácia knihy

Esquire knows that food is always at the center of a mans social life, whether its making big batches of tricked-out sandwiches for March Madness, cocktails and finger foods for Derby Day, or stacks of waffles for weekend houseguests. But guys need help getting the menu ideas, quantities, and timing right. And they like a little story-telling, mythologizing, and, well, guy talk, to get them in the mood to host. This book delivers that in spades. Think of this as an update to Esquire's now-famous and highly collectable Handbook for Hosts (published in 1949) but with fewer party jokes and food that is actually on-trend with the way men cook and eat now. Oh, and with pithy male-centric essays from Esquire staff writers and notable contributors (such as Tom Dunod and Josh Ozersky) who amp-up the armchair reading appeal. Includes approximately 100 photos and 90 recipes from the Esquire Workshop kitchen and more than 50 buzzy chefs across the U.S. who love cooking for guys, such as Ed Lee at 610 Magnolia in Louisville, Mike Lata at Fig in Charleston, Bryan Voltaggio, the two Franks from Frankies Sputino, Michael Symon, Linton Hopkins, Thomas Keller, and David Chang.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Cooking for parties

30.66

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: